Gøre din formue som en professionel Finder

Har du overvejet den lukrative muligheder i finder’s gebyrer? Du kan blive en professionel finder og tjene en formue fra dette alene. Alternativt kunne du supplere din nuværende indkomst med finder’s gebyr.

En finder er en person, der finder noget for en person eller virksomhed. Det beløb betalt for denne tjeneste kaldes et finder’s gebyr.

Hvad er forskellen mellem en finder og en mægler eller bestilt sælger?

En mægler eller bestilt sælger får udbetalt en procentdel af salget gjort. Normalt, fungerer sådan person som en agent for ejeren af de varer eller tjenester, der sælges. Han bliver aktivt involveret med salgsprocessen, afgivelse af oplysninger for at lette salg, forhandler kontrakten, arrangerer finansiering, og fuldender papir arbejde.

På den anden side indfører en finder blot en køber til en sælger for et gebyr. Han bliver ikke involveret i salgsprocessen og er ikke en agent, der handler på vegne af sælgeren.

De bedste områder at tjene finder’s gebyrer er dem hvor du allerede har ekspertise og interesse. For eksempel, hvis du er en ekspert på fly og har forbindelser i luftfartssektoren, kunne du optjene finder’s gebyr at finde passende planer for dem, der behøver dem.

Du kan tjene finder’s gebyrer i mange områder, herunder udstyr (nyt eller brugt), udstyr, leasing, at finde steder for franchise eller automater, knappe materialer, råvarer, finansiering, osv.

Forbindelser er oversigten over en finder. Du bliver betalt for at finde noget af værdi af en person, der ikke ved, hvor (eller ikke har tid) til at finde den. Din viden om hvor og hvem der skal komme noget fra er uvurderlige oplysninger, som folk er villige til at betale for.

Beskyt dig selv med skriftlige kontrakter. Også, dokumentere alle indsats du har gjort for at tjene din finder’s gebyr.

Før du indføre en køber til en sælger, har sælgeren bekræfter skriftligt at de har accepteret at betale dig et finder’s gebyr på så meget efter en vellykket afslutning af et salg. Efter at opnå en korrekt udført skriftlig kontrakt, (som kan være en enkel én side brev aftale), underrette personen ved skriftlig korrespondance (sendt med anbefalet post) om køber. Holde alle kopier af korrespondance og andre skriftlig dokumentation, hvis det bliver nødvendigt at håndhæve deres rettigheder senere. Ordentlig dokumentation bør hjælpe dig med at undgå misforståelser.

Ligesom den virksomhed, der sælger noget betaler sin salgspersonale, ligeledes betaler sælgeren generelt finder’s gebyr. Sælgeren er den, der gør en fortjeneste ved salg og så normalt er den, der betaler provision eller finder’s gebyr.

Men, hvis en køber er især ivrig for at købe noget, kunne han tilbyde et finder’s gebyr. Det er derfor muligt at opkræve sådanne gebyrer fra enten sælgeren eller køberen.

Det er muligt at finde finder’s gebyr muligheder i magasiner, aviser og nyhedsbreve. Du kan finde yderligere muligheder ved at gøre din egen forskning. Brug af kontakter, reference og telefon bøger på biblioteket, internettet, personer du kender (eller ikke kender), som måske har den information jer savn, såvel som andre kilder til at finde, hvad der er nødvendigt.

For eksempel, hvis nogen fortæller dig, de ikke kan finde en pilot med et fly udstyret med geofysisk undersøgelse udstyr, har du overvejet taler til lufthavnen medarbejdere, piloter, business bekendte, efterforskning virksomheder og producenter?

Sørg for at alle dine meddelelser og forhold (telefon, korrespondance, brevpapir, kontrakter, et cetera) afspejler den erhvervsmæssige karakter af din virksomhed.

Du skal være villig til at gøre nødvendige benarbejde og forskning skal tjene din finder’s gebyr. Så godt, skal du projektet en business-like, professionel billede og beskytte dig selv med skriftlige kontrakter og anden dokumentation. Først og fremmest, skal du følge op og flittigt anvende, hvad du har lært. På måde kan vil du, også blive en højt betalte professionelle finder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.