Sandheden om de korrupte offentlige skoler

Blandt kvindelige arbejdere i de 15 lavest lønnede erhverv tjente fagforeningsmedlemmer 14 procent mere end de arbejdere, der ikke var i fagforeninger. Ifølge rapporten var der også 19 procentpoint større sandsynlighed for, at kvindelige arbejdstagere i fagforeninger havde en sygeforsikring, der ydes af arbejdsgiveren, så meget desto mere som kvinder betaler højere præmiesatser individuelt end mænd. Inden for de samme lavtlønserhverv var der 26 procentpoint større sandsynlighed for, at kvinder havde en sygeforsikring, der blev ydet af arbejdsgiveren, og 23 procentpoint mere tilbøjelige til at have en pensionsordning end deres kolleger uden for fagforeningen. Desuden var kvinder i fagforeninger langt mere tilbøjelige til at have sygesikringsydelser og en pensionsordning. Dagens arbejdskraft lederskab er solidt afstemt bag LGBT ligestilling, omfattende indvandring reform, og meget mere inden for de brede menneskerettigheder og borgerlige rettigheder dagsordener. Om du mener, at spillet skal ændres, afhænger af, hvis side du er på, for at citere den ærværdige arbejdssang.

Fødekilden fjernes, da fjernelse af træbladene betyder, at fødevarebutikken går tabt. Den religiøse højrefløj er nu i en betydelig uorden, men på ingen måde handicappet. Hvilken bedre tid, og hvilken bedre måde, for religiøse progressive til at hjælpe anspore en stor tur i vores politik end at låne nogle hjælp lige nu i at genoprette den centrale rolle, som en progressiv arbejderbevægelse i at fremme social retfærdighed? I lang tid har vi hørt, at den religiøse højrefløj spillede den samme rolle i at opretholde næsten 30 års republikanske overherredømme, at arbejderbevægelsen engang spillede i at opretholde demokratiske hegemoni. Forestil dig, hvad en fordobling eller tredobling af fagforeningsmedlemskab i løbet af de håbede-for otte år af Obama tid kan betyde for progressiv avancement i dette nye århundrede! Det er muligt at opleve højdepunkterne på højt niveau i begge parker på en dag, hvis du skal, men det vil ikke være tid nok til at se alt, hvad du ønsker.

Hvorfor det drastiske fald i fagforeningstætheden?

Et eksempel er et hjem ansvarlig lånekapital. Sir Nicholas Clegg, tidligere vicepremierminister, er måske det perfekte eksempel på et velment medlem af vores liberale elite. Præsident Elect Obama kommer til at stå over for nogle hidtil usete udfordringer, som han tiltræder i januar. Fagforeningstætheden – procentdelen af arbejdstagere i den private sektor, der er repræsenteret i henhold til kollektive overenskomster – fortsatte sin stadige stigning ind i 1950’erne og 1960’erne og skabte noget nyt på jordens overflade: en arbejderklasse, der er i stand til at nyde en middelklasselevestandard. Hvorfor det drastiske fald i fagforeningstætheden? Så sent som i 1973 lå højdepunktet for realarbejderindkomsten i den amerikanske fagforeningstæthed på omkring 25% i den private sektor. At arbejdsgiverne hævder, at det vil være absurd let for fagforeningerne at indsamle et flertal af arbejdstagernes underskrifter, eller at fagforeningerne vil browbeat arbejdstagere til at underskrive tilladelse kort, er ikke kun en fantasi, men er også fantastisk hyklerisk i betragtning af den veldokumenterede intimidering, at arbejdsgiverne selv rutinemæssigt bringe til at besejre unionization drev.

For det tredje vil EFCA forenkle anerkendelses- og certificeringsprocessen ved at give fagforeningerne mulighed for at opnå juridisk anerkendelse, når de udarbejder et flertal af gyldige arbejdstagersignaturer på fagforeningsgodkendelseskort: dvs. De har allerede brugt millioner- og vil bruge millioner mere på vildledende print og tv-annoncer hævder, at hvis hemmelige afstemninger var gode nok til at vælge Obama, bør de være gode nok til union tilhængere så godt. Udhulingen af fremstillingssektoren i USA startede årtier siden, men de playbooks, Akasse-Medlem der anvendes af CEO’s har ændret sig. Både den gennemsnitlige 15-årige faste og 30-årige faste renter på realkredit er uændret fra en uge siden, selv om den gennemsnitlige sats for 5 / 1 justerbare rente realkreditlån er faldet siden da. Papirarbejde: Mange gange kræves der mere papirarbejde og erklæringer til låneansøgning af denne art. Kvindelige arbejdstagere var også 26procentpoint, der er mere tilbøjelige til at have en pensionsordning, der leveres af arbejdsgiveren, end kvindelige arbejdstagere, der ikke var i fagforeninger.