Overkommelig malerier: Kunsttryk Buying Guide

Den hurtigste måde at bringe skønhed og stil til et værelse er at sætte op billeder af smukke malerier. Her er hvad du bør overveje:

Maleri Prints prisklasse:

Forvente at skulle betale et sted i nabolaget af $50-$500 for en urammet print–noget mindre end $50 er sandsynligvis en plakat. Du skal forvente at skulle betale et lignende beløb at have print indrammet–Bemærk at mange udskrifter er designet til at blive udstillet uden rammer.

Før kunsttryk solgte online, var den eneste måde at få dem gennem gallerier eller museum butikker, som var nødt til at opkræve et stort markup. Nu til dags, kunsttryk koster sjældent mere end et par hundrede dollars, og det er muligt at finde god kvalitet udskriver for under $100. Stadig, de lavere priser generelt kommer på udskrifter, der er blevet sat til salg. Forvente at skulle betale mere for flerårige favoritter som Van Gogh “Starry Night”.

Udvalg

Der er mindst en print af hvert maleri eller fotografi udstillet på et museum hvor som helst. Takket være internettet, kan du finde den rigtige art print blandt titusinder i eksistens og få det sendt til dig, uanset hvor originalen er placeret. Da hjemmesider vil lade dig gennemse miniaturebilleder af illustrationen, er det nemt at finde et bestemt stykke, selv hvis alt hvad du ved om det er navnet på kunstneren eller bare den tidsperiode, hvori den blev oprettet.

Maleri trykte medier

Udskrifterne er tilgængelig i en bred vifte af print bestande.

Udskriver vs Original malerierne

Hvis alle du er interesseret i et billede til at dekorere din væg, er snarere end i indsamling, prints en bedre værdi end originale malerier. Her er hvorfor:

* Bekostning. At skabe et originalkunstværk generelt tager uger. Hvis du haft til at ansætte en person i flere uger eller flere måneder, hvor meget tror du det ville koste på selv en beskeden løn? Det er derfor originalkunst generelt koster mindst tusindvis af dollars. Har en reel chance for dit kunstværk, investering værdi, skal du købe arbejdet af en kunstner, der er på vej op på kunstmarkedet.

* Tvivlsom investering værdi. Originale kunstværker har kun investering værdi, hvis prisen går op til sidst. Meget ofte prisen ikke. Kort sagt, hvis du er interesseret i at investere, købe aktier–er det en sikrere satsning. Kun købe kunst fordi * du * værdi det.

* Viden. Du skal være meget vidende om hvad du gør. Tag ikke fejl: der er masser af svig i denne forretning. Der er også masser af ønsketænkning fra kunsthandlere, når det kommer til et arbejde langsigtet markedsudsigter.

Klar til at gøre dit hjem smukkere med print af store malerier? Du er allerede i det rigtige sted: internettet har utallige hjemmesider tilbyder et utroligt udvalg af kunsttryk. Begynde at kigge nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.