Kan du Blog om noget

Fordi du kan blog om alt den nøjagtige forklaring af blogging og hvad det er, er noget, der kan helt afhænge af hvem du taler for. Hver dag som nye web-teknologier er skabt, så er nye blogs og hver med sit eget formål.

I dag blogs anvendes til hundreder af grunde så det kan være svært at forklare til en computer analfabeter person lige, hvad man er. I en verden af blogs er forfatter kendt som en blogger. For en masse år blogs var blot brugt som en weblog, baseret for det meste med tekst poster en boardadministrator ville bruge til at holde styr på en hjemmesider fremskridt. De kan bruges i en lignende måde at kaptajnens log på et skib sæt sejl til eventyr.

Men som internettet voksede og flere og flere mennesker begyndte at bruge internettet vifte af bloggere diversificeret. Nogle bloggere begyndte at bruge bloggen til at skrive om hver dag begivenheder som en dagbog, mens andre skrev historier eller digte som en form for udtryk. Nye blogs startede vises ved hjælp af de nyeste scripts og en helt ny brug for simple weblog blev født. Webmastere begyndte at tilføje blog plug-ins og en lang række funktioner og teknologi til at se, hvor langt blogging kunne skubbes. Først kom foto-blogs, hvor brugere kan sende deres billeder til venner og familie til at se, og så kom video blogs. Videoblogs synes at være den seneste dille for dem, der ikke er kameraet genert og de fleste video blogs er meget morsomt eller uddannelsesmæssige, kan du finde hundredvis af dem online.

Sammenkobling mellem mobile enheder og internettet også fører til en ændring i blogging, som bloggere kan blog på når som helst. Nogle af blogging hjemmesider kan du endda uploade video fra din telefon til din blog til dine venner til at se.

Mange store virksomheder også bruge blogs som en del af deres forretning, blogs kan bruges til at lade kunderne vide, de seneste nyheder og oplysninger eller at fremme de seneste produkt.

Takket være den brede vifte af scripts og gratis blogging sites som f.eks blogger.com og wordpress.com alle kan få en blog, og de er meget nemme at bruge, nogle mennesker også bruge blogs som et middel til at generere indtægter. Blogging er virkelig et fænomen og med konstant skiftende form i fremtiden er det svært at sige, hvad den næste brug for en blog bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.